Home News News 08/09 Chickitashop.com

snowboard

Chickitashop.com
piątek, 13 marca 2009 11:20

Chickitashop.comUwaga drogie Panie, w sieci pojawił się nowy sklep internetowy dla zajawkowych dziewczyn: www.chickitashop.com ! Założony został przez dziewczynę dla dziewczyn. Jest to jeden z niewielu jeśli nie pierwszy w Polsce, sklep internetowy z szerokim asortymentem snow/skate/streetwear/etc. poświęcony tylko i wyłącznie Paniom.

Możecie znaleźć tam takie marki jak: Nikita (kolekcja spring summer 2009 której nie ma jeszcze w żadnym innym sklepie w Polsce!!), Vans czy Nixon. Z biegiem czasu do listy producentów dołączy także Nomis Girls, Sheroll oraz inne zajawkowe brandy. Gagata – założycielka sklepu, przygotowala dla pierwszych klientek wyjątkowe promocje (m.in. stały rabat na wszystko!!), czeka też na wasze pytania i sugestie dotyczące produktów jak i samego sklepu. Zawsze sluży radą i pomocą w wyborze produktów, więc śmiało wchodźcie na www.chickitashop.com, oglądajcie, pytajcie, wybierajcie i kupujcie, każda z Was na pewno zostanie mile obslużona i może liczyć na fajne gratisy i promocje !

Dodaj komentarz

Kod antysapmowy
Odśwież

Burn @ Billabong Air & Style

Ciekawe artykuły

News image

Ochraniacze snowboardowe

GŁOWA Kask to wbrew pozorom bardzo przydatna rzecz dla snowboardzisty zarówno początkującego jak i zaawansowanego freestyle'...

Czytaj całość
News image

Wywiad z Lisą Filzmoser

Lisa Filzmoser  jest jedną z najlepszych snowboardzistek. Nie zna strachu, jest wszechstronna, szczególnie lubi jazdę w puchu. Jazda po...

Czytaj całość
News image

Najczęściej popełniane błędy

"Wiele razy próbowałem zacząć jeździć na desce. Ale to jest za trudne, przeważnie robiłem sobie krzywdę. Jestem za stary żeby tak się obij...

Czytaj całość
News image

Wywiad z Julią Baumgartner i Maribeth Swetkoff

Wywiad z dwoma riderkami z teamu NIKITA Clothing ( www.nikitaclothing.com ) : - Julia Baumgartner (JB) - Maribeth Swetkoff (MS) Ulubiony ze...

Czytaj całość

nowy snowboard sklep dla dziewczyn